φαρσα σε ψαροταβερνα
δικαιολογητικα για βιβλιαριο υγειας προνοιας
Συγκεκριμένα, η κυβερνητική νησιωτική πολιτική, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνει:
* Το μεταφορικό ισοδύναμο, εξισώνοντας το κόστος μετακίνησης, πιλοτικά για το 2018 και με προγραμματισμένη επέκταση του μέτρου για το 2019.
https://aaezbbun.blogspot.com/2019/02/blog-post_86.html
* Την κάλυψη αναγκών υδροδότησης των νησιών και ενίσχυση των υφιστάμενων μονάδων αφαλάτωσης στα νησιά με κέρδος για το ελληνικό δημόσιο 4,7 εκατ. ευρώ.
* Την αναβάθμιση της δημοσίας υγείας στα νησιά μας, με την ενίσχυση της υγειονομικής περίθαλψης, με νέα βάση αεροδιακομιδών στη Σύρο, με το νέο νοσοκομείο της Σαντορίνης, με αύξηση της χρηματοδότησης για το νοσοκομείο Σύρου και με τη λειτουργία μονάδας τεχνητού νεφρού στη Νάξο.
* Την ηλεκτρική διασύνδεση των Κυκλάδων. Ένα έργο στρατηγικής σημασίας, που εξασφαλίζει την αξιόπιστη και επαρκή ενέργεια των νησιών με ηλεκτρική ενέργεια.
* Την ανάπτυξη ολοκληρωμένου σχεδίου θαλασσίων, αεροπορικών και χερσαίων μεταφορών, προκειμένου να επιτευχθεί η έγκαιρη μετάβαση των κατοίκων και των επισκεπτών από και προς τα νησιά.
Στο βίντεο που αναρτήθηκε, η πολιτική επιστήμονας Κατερίνα Κουτσογιαννάκη σημειώνει ότι «με το μεταφορικό ισοδύναμο, μπορούμε κι εμείς οι νησιώτες και οι νησιώτισσες να απολαμβάνουμε ίσα δικαιώματα στη μετακίνηση και στη μεταφορά προϊόντων», τονίζει την ανάγκη «να μπορέσουν τα νησιά μας να προσελκύσουν περισσότερο κόσμο» ως μόνιμους κατοίκους, συμπληρώνοντας παράλληλα, ότι η διαβίωση σε αυτούς τους τόπους είναι πολύ καλύτερη από τα μεγάλα αστικά κέντρα.
Για τα αποτελέσματα που έχει αποδώσει η νησιωτική πολιτική στα νησιά, μιλά και ο αναπληρωτής διοικητής του νοσοκομείου Νάξου, Κώστας Απιδόπουλος, ο οποίος αναφέρεται στη λειτουργία της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού, που ήταν χρόνια αίτημα των Ναξιωτών, αναφέροντας ότι «με αγορασμένα μηχανήματα, τοποθετημένα, δεν λειτούργησε για 10 χρόνια».
Επίσης, αναφέρεται στην λειτουργία της βάσης αεροδιακομιδών της Σύρου, η οποία «σώζει ζωές» και σημειώνει για τη Νάξο, ότι «τώρα έχουμε νευρολογικό ιατρείο που δεν υπήρχε. Δεν είχε παιδίατρο, δεν είχε καρδιολόγο, δεν υπήρχε γυναικολόγος».
«Η Νάξος», λέει ο ίδιος, «είχε 12 γιατρούς ειδικευμένους. Αυτή τη στιγμή έχει 28». Επίσης, «η Σαντορίνη είχε ένα Κέντρο Υγείας. Αυτή τη στιγμή έχει ένα νοσοκομείο άρτιο και όλα αυτά μέσα σε δύο χρόνια».
δικαιολογητικα για βιβλιαριο υγειας προνοιας
εξτρα 5 ελεγχος αριθμων
Comments
Post a Comment